INFO
GRATIS FRAKT!
ALLE PRISER ER INKLUSIV MVA. 
SELSKAPET ER REGISTRERT HOS NASJONAL KOMMUNIKASJONS-MYNDIGHET (NKOM)
HER ER KUNDENE VÅRE:
  • Utleiefirmaer med båter, biler, lifter, maskiner, brakker og containere.
  • Transportbransjen, for styring av bilparken og tyversikring.
  • Bygg- og anleggsbransjen. Tyverisikring og bevegelses-dokumentasjon.
  • Eiere av bil, motorsykkel, båt, ATV, snøscooter, Segway, sykler og utstyr.
  • Sykehjem eller pårørende til personer med demens eller psykisk utviklingshemming.
  • Foreldre og foresatte som vil trygge sine barns hverdag når de går alene.
KUNDENE VÅRE SIER:
"Må bare si tusen takk til dere for god service og raske svar/tilbakemeldinger. Support også utenom åpningstider. VELDIG fornøyd med produktet, har sporing på to enheter, på samme app på tlf og nettbrett." Per Øyvind Trømborg
"Nå ble jeg skikkelig glad, og nok en gang imponert over den fantastiske servicen dere har!!" Roy Ditlefsen
"Dette har fungert utmerket hele tiden. Både web, og mobil løsning er veldig bra. Det samme er kundeservice." Morten Sollund
"Så flott, takk for superraskt svar og kjempeservice på en søndag." Rolf T Andreassen
Makan til service. Dere er unike. Tusen takk!" Otto Martin Tollefsen
"Tusen takk for raskt svar og glimrende service igjen." Benedicte Høegh Christensen
"Takk! Kongeservice! Raskt levert!" Loe Rørprodukter AS
"Tusen takk for fin tilbakemelding og en hurtig levering av den nye trackeren. Selve systemet er genialt, som viser meget nøyaktig stedangivelse til personen på et meget godt og klart kart." John Oftedal 
"Takk for god kundeservice og et fantastisk produkt. Lagt ut en anbefaling på Instagram og min private facebook-profil." Aylar Lie
"Jeg har mottatt din melding, og er svært takknemlig for løsningen. Det er ikke ofte en møter slik imøtekommenhet ved handel via nettet. Takk igjen." Nils Hole
"Dette var en service jeg tar av meg hatten for!!" Sven Sørum
"Dette er rett og slett et fantastisk hjelpemiddel, og for en nøyaktighet! Meget fornøyd!" Øystein Svendsen
"Takk for glimrende service! :) Kjempe flott handel!" Bjørn Christian Bøe
Facebook
Handlekurv

..er tom!

Slik fungerer GPS-sporing

MED VÅRT SYSTEM FÅR DU: KARTVISNING, RUTEHISTORIKK, OMRÅDEGRENSER, OG BRUKERTILPASSET VARSLING

Sporing av personer og verdier med GPS-trackere fungerer på den måten at vi i hver tracker setter inn et SIM-kort. Hver tracker får dermed sitt eget telefonnummer som igjen gjør at du kan kommunisere med den via SMS. Du sender SMS til trackeren for å instruere den om å varsle og fungere slik du vil. I og med at trackerne bruker simkortet for å videreformidle posisjoner, er bruken avhengig av at det er mobildekning på stedet.

Med våre GPS-sporingstrackere i bruk, kan du sitte hjemme, på kontoret eller på hytta, og følge og gjenfinne personer, biler, båter, maskiner, utstyr, snøscootere, sykler og ATV'er. Ubegrenset rekkevidde. Eller du kan styre en hel flåte av biler, lifter, tilhengere og containere! 

Etter at du har handlet får du oversendt en link på mail, og et brukernavn og passord. Ved å klikke på linken får du opp et kart som viser trackerens posisjon. Denne nettsiden bør du da legge inn som favoritt eller bokmerke.

Du kan også bruke bruke en APP på mobiltelefonen i tillegg til å bruke din PC. APP'en kan du laste ned både for Android og iOS, og den heter "Fleet" begge steder, med undertekst GpsGate AB. (Rødt emblem med hvit F inni)

Du bestemmer selv hvor ofte trackeren skal sende deg sin posisjon, f.eks. hvert minutt, hver time, eller én gang i døgnet, eller bare på konkret forespørsel. 

Varsling: 
De du selv har gitt muligheten til det kan til enhver tid være oppdatert, og også bli varslet om noe uforutsett skulle skje. Trackerne kan settes opp for å sende flere typer alarmer, og noen av dem har en egen SOS-knapp. Når personen som bærer denne trackeren trykker på SOS-knappen, sender trackeren automatisk en SMS med det innhold du ønsker til de personer du har bestemt skal få meldingen.
 
Områdegrenser:
En viktig funksjon for mange er områdebegrensning (geofence), eller posisjonslåst alarm. Du sender da en SMS til sporingsbrikken for å aktivere områdebegrensningen. Trackere som har denne funksjonen sender da automatisk en SMS til oppsatt mobilnummer dersom personen/utstyret kommer utenfor oppsatt områdegrense. 
 
DEMO:
Se en demonstrasjon på hvordan sporingsenhetene vises på kartet på PC'en ved å klikke herog logg deg inn med Brukernavn: sporing, Passord: 12345. Samme brukernavn og passord for demo i Appen.

ALLE VÅRE SPORINGSTRACKERE LEVERES MED EN ENKEL OPPSTARTS- OG KOMMANDOANVISNING PÅ NORSK, OG EN UTFYLLENDE OG DETALJERT BRUKSANVISNING PÅ ENGELSK.