PRISER

ALLE PRISER ER INKLUSIV MVA.

GRATIS FRAKT!

Facebook
HER ER KUNDENE VÅRE:
  • Utleiefirmaer med båter, biler, lifter, maskiner, brakker og containere.
  • Transportbransjen, for styring av bilparken og tyversikring.
  • Bygg- og anleggsbransjen. Tyverisikring og bevegelses-dokumentasjon.
  • Eiere av bil, motorsykkel, båt, ATV, snøscooter, Segway, sykler, hunder og utstyr.
  • Sykehjem eller pårørende til personer med demens eller psykisk utviklingshemming.
  • Foreldre og foresatte som vil trygge sine barns hverdag når de går alene.
VÅRE KUNDER SIER:
"Tusen takk for fantastisk service!! Vi viser fram iPet til alle hunde-eierne vi treffer. Veldig artig å følge hundens veier på egenhånd i marka!"
Lisa Bøckmann
"Så flott, takk for superraskt svar og kjempeservice på en søndag."
Rolf T Andreassen
Makan til service. Dere er unike. Tusen takk!"
Mvh Otto Martin Tollefsen
"Flott!! Tusen takk for fantastisk service."
Rana Gruber AS
"Tusen takk for raskt svar og glimrende service igjen."
Benedicte Høegh Christensen
"Wow - det er fantastisk service!!! Tusen takk!
Hildegunn Vatnamo
"Takk! Kongeservice! Raskt levert!"
Loe Rørprodukter AS
"Tusen takk for fin tilbakemelding og en hurtig levering av den nye trackeren. Selve systemet er genialt, som viser meget nøyaktig stedangivelse til personen på et meget godt og klart kart." 
John Oftedal 
"Vi er veldig fornøyde med enheten, det er den beste julegaven til hunden / familien vi kunne tenke oss!" 
Hilde Beate Tørnby
"Takk for god kundeservice og et fantastisk produkt. Lagt ut en anbefaling på Instagram og min private facebook-profil." 
Aylar Lie
"Jeg har mottatt din melding, og er svært takknemlig for løsningen. Det er ikke ofte en møter slik imøtekommenhet ved handel via nettet. Takk igjen." 
Nils Hole
"Dette var en service jeg tar av meg hatten for!!" 
Sven Sørum
"Takk så mye for god service." 
Hanne Jensen
"Dette er rett og slett et fantastisk hjelpemiddel, og for en nøyaktighet! Meget fornøyd!" 
Øystein Svendsen
"Takk for glimrende service! :) Kjempe flott handel!" 
Bjørn Christian Bøe
"Wow! Det må jeg si, det er vel bare i Drammen dere klarer å levere en så ekstremt effektiv service. Takk, takk!" 
Bjørn Steinar Bjung
"Tusen takk! Kjempeservice!" 
Petter Ødemark
"Fantastisk support, skal anbefale dere til mine hundevenner med hunder som stikker av." 
Daniel Anundsen 

 

Handlekurv

..er tom!

Slik fungerer GPS-sporing

Sporing av personer og verdier med GPS-trackere fungerer på den måten at vi i hver sporingsenhet (tracker) setter inn et SIM-kort. Hver sporingsenhet får da sitt eget telefonnummer som igjen gjør at du kan kommunisere med den via SMS. Du sender SMS til sporingsenheten for å instruere den om å varsle og fungere slik du vil, (unntak for hundetrackeren og GPS-klokka der alt styres fra app'en.) I og med at trackerne bruker simkortet og GPRS-funksjonen for å videreformidle posisjoner, er bruken avhengig av at det er mobildekning på stedet.

Med våre GPS-sporingstrackere i bruk, kan du sitte hjemme, på kontoret eller på hytta, og følge og gjenfinne personer, biler, båter, maskiner, utstyr, hunder, snøscootere, sykler og ATV'er. Ubegrenset rekkevidde. Eller du kan styre en hel flåte av biler, lifter, tilhengere og containere! 

Etter at du har handlet får du oversendt en link på mail, og et brukernavn og passord. Ved å klikke på linken får du opp et kart som viser sporingsbrikkens posisjon. Denne nettsiden bør du da legge inn som favoritt eller bokmerke på din PC. For bruk som APP på smarttelefon, se nedenfor.

Du bestemmer selv hvor ofte sporingsenheten skal sende deg sin posisjon, f.eks. hvert minutt, hver time, eller én gang i døgnet, eller bare på din konkrete forespørsel. 

Varsling: 
De du selv har gitt muligheten til det kan til enhver tid være oppdatert, og også bli varslet om noe uforutsett skulle skje. Sporingsenhetene kan settes opp for å sende flere typer alarmer, og noen av dem har en egen SOS-knapp. Når personen som bærer denne sporingsenheten trykker på SOS-knappen, sender trackeren automatisk en SMS med det innhold du ønsker til de personer du har bestemt skal få meldingen.
 
Områdegrenser:
En viktig funksjon for mange er områdebegrensning (geofence), eller posisjonslåst alarm. Du sender da en SMS til sporingsbrikken for å aktivere områdebegrensningen. Sporingsbrikker som har denne funksjon sender da automatisk en SMS til oppsatt mobilnummer dersom personen/utstyret kommer utenfor oppsatt områdegrense. Du logger deg så på for å se trackerens posisjon.

DEMO:

For PC: Se en demonstrasjon på hvordan sporingsenhetene vises på kartet på PC'en ved å klikke herog logg deg inn med Brukernavn: sporing, Passord: 12345. 

For telefoner: Har du en smarttelefon har vi en flott tilpasset løsning. Skriv inn denne adressen i nettleseren på telefonen: gps.sporingspartner.no/GpsGateServer/mog benytt Brukernavn: sporing, og Passord: 12345. Legg den så inn som favoritt.

ALLE VÅRE SPORINGSTRACKERE LEVERES MED EN ENKEL OPPSTARTS- OG KOMMANDOANVISNING PÅ NORSK, OG EN UTFYLLENDE OG DETALJERT BRUKSANVISNING PÅ ENGELSK.